TELEFOON:         +31 629 469 049

E-MAIL:         info@dressuurstalfloorvos.nl

* |NED| FEI GP Dressage rider
* Masterclass certified coach
* 30x Regional Champion
* Dutch Champion
* A-squad Young Riders ‘10
* DFV Talent Coaching

c

Anky Free Rider

Wil jij werken aan jou houding en zit, balans en coördinatie op het paard? Of wat meer in shape komen? Lees dan verder!

De ANKY Free Rider biedt fantastische oefeningen die het cardiovasculair systeem van het lichaam stimuleren. De unieke combinatie van de bewegingen van het paard en de ruiter eisen veel inspanning en coördinatie, die de balans van het lichaam stimuleren.

Wanneer het paard beweegt, probeert de ruiter op de rug van het paard constant zijn/haar evenwicht te houden. Bij een poging om het evenwicht te herstellen worden de dieper gelegen spieren getraind doordat ze worden aangespannen en weer worden ontspannen.

De driedimensionale ritmische bewegingen van de ANKY Free Rider werken in op de dieper gelegen spieren van de heupen, taille, bekken en onderrug (romp stabiliteit). Maar ook andere spieren zoals de hamstring worden getraind.

De ANKY Free Rider helpt je bij het vinden van een betere balans en tegelijkertijd slankt het taille en heupen af door de specifieke beweging.

Dit apparaat is zeker ook geschikt voor mensen die geen paard rijden maar toch willen werken aan hun souplesse, balans en/of willen afslanken rond taille en heupen.

Een training op de ANKY Free Rider duurt ongeveer 30 minuten. Floor zal u tijdens deze training begeleiden en adviezen meegeven voor een betere houding en zit.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:
0629469049 of info@dressuurstalfloorvos.nl

𝘓𝘦𝘵 𝘰𝘱: 𝘉𝘦𝘯𝘵 𝘶 𝘻𝘸𝘢𝘯𝘨𝘦𝘳, 𝘩𝘦𝘦𝘧𝘵 𝘶 𝘭𝘢𝘴𝘵 𝘷𝘢𝘯 𝘣𝘭𝘦𝘴𝘴𝘶𝘳𝘦𝘴 𝘰𝘧 𝘣𝘦𝘯𝘵 𝘶 𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳 𝘣𝘦𝘩𝘢𝘯𝘥𝘦𝘭𝘪𝘯𝘨 𝘣𝘪𝘫 𝘦𝘦𝘯 𝘢𝘳𝘵𝘴 𝘰𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘳𝘢𝘱𝘦𝘶𝘵, 𝘳𝘢𝘢𝘥𝘱𝘭𝘦𝘦𝘨 𝘥𝘢𝘯 𝘢𝘭𝘷𝘰𝘳𝘦𝘯𝘴 𝘥𝘦 𝘍𝘳𝘦𝘦 𝘙𝘪𝘥𝘦𝘳 𝘵𝘦 𝘨𝘦𝘣𝘳𝘶𝘪𝘬𝘦𝘯, 𝘦𝘦𝘳𝘴𝘵 𝘦𝘦𝘯 𝘢𝘳𝘵𝘴.